ΤΑΤΗΣ
Ορεινός Ξενώνας
Σισάνι - Βλάστη Κοζάνης
τηλ. 24630 92105, φαξ. 92106
κινητό: 6974 304190
WebSite: tatis-hotel.gr / E-mail: glykeriatat@yahoo.com
Zoom in

Zoom in  Το αρχοντικό Τάτης αποτελεί μοναδικό δείγμα Μακεδονικής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την αρχιτεκτονική της περιοχής και την φυσιογνωμία της. Με σεβασμό στο περιβάλλον και την παράδοση.

Θα διαπιστώσετε πως ξεπέρασε

 α) η αρχιτεκτονική το απόλυτο,
 β) η αρχοντιά τον εαυτό της,
 γ) η αισθητική την τελειότητα,
 δ) η πραγματικότητα την φαντασία.
  Έτσι το περιέγραψε, ο ειδικότερος των ειδικών, καθηγητής Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ.  Ν.Μ.

Για σας δεν μένει παρά να μας επισκεφθείτε για να διαπιστώσετε με την παραμονή σας πως η ποιότητα και οι υπηρεσίες που προσφέρει το αρχοντικό, αρχοντικό, αρχοντικό Τάτης ξεπερνούν τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού.
Μας ρωτάνε για τα αστέρια του ξενοδοχείου και εμείς λέμε πως τα ξεπεράσαμε!!
Εσείς θα έχετε την ίδια άποψη;;

Zoom in    Ο ΟΡΕΙΝΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΑΤΗΣ πήρε το όνομά αυτού που το σχεδίασε και το κατασκεύασε. Βρίσκεται στην Επαρχία Βοΐου Νομού Κοζάνης, συνορεύει με το Νομό Καστοριάς, μεταξύ των χωριών Σισανίου και Βλάστης στους πρόποδες του Ορεινού όγκου Ασκιού Μουρικίου σε υψόμετρο 950μ. περιτριγυρισμένο στο σύνολό του από δάσος Βελανιδιάς δίπλα στο φαράγγι του ποταμού Μύριχου με θέα την φανταστική κοιλάδα του Σισανίου.
Για τους θεούς τόπος αναψυχής και ανάπαυσης ήταν η Χαράδρα του ποταμού Μύριχου. Ο ποταμός Μύριχος πήρε το όνομα από το μύρο που αναδύει και τον ήχο που ξεκουράζει το σώμα και γαληνεύει τη ψυχή. Γι' αυτό και οι θεοί επέλεγαν την ξεκούρασή τους στη Χαράδρα του ποταμού.
Εσείς βρίσκεστε δίπλα !!
Χαραδρα του Μύριχου ποταμούTo δάσος βελανιδιάς, ιερό δέντρο των θεών, αποδίδει το περισσότερο οξυγόνο, καθαρίζει την ατμόσφαιρα, αλλάζει φυσιωγνωμία ανάλογα με την εποχή και αισθάνεστε ασφαλείς γιατί το δάσος βελανιδιάς δεν καίγεται.
    Η προσβασιμότητα στην περιοχή είναι πανεύκολη, μόλις 15 λεπτά μετά την Εγνατία οδό και αποτελεί καλό ορμητήριο για να επιλέξετε εσείς την περιπέτεια και όχι η περιπέτεια εσάς.

    Σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθείτε σε σύντομο χρόνο την πόλη της Καστοριάς σε 35 λεπτά, την Κοζάνη σε 35 λεπτά, τα Γρεβενά σε 35 λεπτά, την Σιάτιστα σε 25 λεπτά γνωρίστε τα Αρχοντικά της, τα γουναρικά και το μοναδικό στην Ελλάδα ιλιαστό κρασί. την Πτολεμαΐδα σε 25 λεπτά και το χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου το πολύ σε 50 λεπτά και φυσικά τους πανέμορφους οικισμούς Σισανίου, Ναμάτων, Βλάστης, επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε τα ήθη και έθιμα της Δυτικής Μακεδονίας.

   Αποδράστε (περπατώντας αλλά και με αυτοκίνητο) και γνωρίστε τον Ορεινό όγκο Ασκίου Μουρικίου, αφεθείτε στην μαγεία της φύσης και βρείτε την ψυχική σας ισοροπία ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας.

  Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για όποια απορία, πληροφορία, ενημέρωση σας προκύψει. Για μας είναι τιμή και χαρά.

Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in
Zoom in